Open Coffee? Open Thee! 22 maart bij THT van 16-18 uur

Open Coffee? Open Thee! 22 maart bij THT van 16-18 uur

Speciaal voor zzp’ers:
Open Coffee? Open Thee! Donderdag 22 maart in Amsterdam-Noord.

Kent Amsterdam-Noord al een aantal jaar de Open Coffee, dit keer is de lente-editie een Open Thee! Dus: ben je ondernemer, zzp’er of professional in en rondom Amsterdam-Noord? Kom dan vooral op donderdag 22 maart van 16- 18 uur netwerken in THT (de Tolhuistuin). Je bent welkom: deelname is gratis en open voor iedereen: schuif aan, maak kennis met je buren en deel kennis en ervaring met leuke collega’s en diverse ondernemende Amsterdammers.

De Open Coffee is als ‘een bakkie met collega’s’; een moment om te horen wat collega-ondernemers doen en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Het is een moment om tips en kaartjes uit te wisselen en vooral om even bij te praten. Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs tijdens de Open Thee op donderdag 22 maart vanaf 16 uur bij THT.

Thema: zin in de zomer
De Open Thee is van 16-18 uur met om 16.30 een kort voorstelrondje en vaak wat uitloop tegen het eind. En wil je, bij de start van de lente, meer weten over composteren, stekken en groen tuinieren? Kom dan op tijd, onze gast Ireen Laarakker praat je, aan de lange tafels naast de groene muur, in een kwartiertje bij om stipt 16.15. Dus ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie of thee drinken? Loop vooral even binnen. THT is op IJpromenade 2, vlakbij de pont naar Centraal Station. Een filmpje met een impressie van een eerdere Open Coffee vind je hier.

Over WNKL
De Open Coffee Amsterdam-Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL maakt werk van netwerken en organiseert regelmatig van alles van/voor zzp’ers.

Graag tot ziens bij de Open Thee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *