Meetup Groenste Dag van Noord #2

Meetup Groenste Dag van Noord #2

Kom je naar de Meetup voor de tweede Groenste Dag van Noord?
Is het op 14 oktober 2018 tijd voor de tweede Groenste Dag van Noord? De spontane aanmeldingen stromen binnen! We onderzoeken momenteel of het haalbaar is ook in 2018 weer een Groenste Dag te organiseren. Wil je meedenken/doen? Op 3 april organiseren we een Meetup bij de Gewoonboot. Je bent welkom vanaf 19.30 uur.

Groenste Dag
Wat ons betreft wordt de zondag in de week van de duurzaamheid de dag dat heel Amsterdam-Noord duurzaam denkt én doet. Bij de eerste editie konden deelnemers deelnemen aan workshops daktuinieren en urban mining bijvoorbeeld, en aan activiteiten bij onder andere de eerste 3d printer van gerecycled plastic en het Afscheidshuis. En -ook leuk – we lanceerden de Groenste Kaart van Noord – met (een momentopname van) heel duurzaam Noord op de kaart.

Meetup: film kijken en duurzaam samenwerken
Om 19.30 verwelkomen we je graag bij de Gewoonboot met de film the Economics of Happiness ter inspiratie. Na deze shortumentary inventariseren we mogelijkheden om samen te werken richting Groenste Dag én ook eerder, vanuit de tafel ‘duurzaam samenwerken in Noord’. Zelf een thema aandragen bij de Duurzame 100? Zeer welkom!

Duurzame 100 van Noord
De Groenste Dag van Noord is georganiseerd door ‘De Duurzame 100 van Noord’, een kennisexpeditie en samenwerking van ondernemende Noorderlingen die (net)werken voor duurzaamheid.

Meer info/ aanmelden:
www.wnkl.net, info@wnkl.net

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *