Over WNKL!

Over WNKL!

WNKL is een buurtsuper voor doeners en denkers. Een digitale én live ontmoetingsplek in de netwerkeconomie. Alleen in Amsterdam al is nu 1 op de 10 inwoners zzp’er: zoveel expertise, zoveel kennis en ervaring! WNKL wil ondernemende denkers en doeners (al dan niet zzp) lokaal samenbrengen. Om ze vindbaar en zichtbaar te maken. Om samenwerkingen mogelijk te maken: fotografen en projectmanagers, koks en websitebouwers, kappers en loopbaancoaches, verpleegkundigen en timmermannen: bij WNKL vind je ze!

Ontmoetingen in de wijk
WNKL gelooft in ontmoetingen, en in netwerken die elkaar versterken. Met de WNKLs organiseren we een ontmoetingsplek en slaan we een brug tussen buren en bedrijven, dwars door opleidingsniveaus en beroepen heen. Zo krijgt lokaal ondernemerschap én een nieuwe economie meer kans.

Collaborative entrepreneurship, netwerkondernemen of gewoon: doen?
WNKL gelooft in ondernemerschap. Door ondernemende Amsterdammers letterlijk ‘een gezicht’ te geven versterken we ondernemerschap, goede ideeën én business!

Meer weten over de mensen achter WNKL? Check dan dit filmpje eens en bekijk deze foto’s. Contact met WNKL? Mail ons via info@wnkl.net.

 

 

Kortom, graag tot ziens bij WNKL!

Stichting WNKL staat ingeschreven bij de Amsterdamse Kamer van Koophandel onder nummer 853262858.

One Reply to “Over WNKL!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *