Familie-editie Open Coffee Amsterdam-Noord op 16 september

Familie-editie Open Coffee Amsterdam-Noord op 16 september

Speciaal voor zzp’ers, freelancers en ondernemende Noorderlingen:
Familie-editie Open Coffee Amsterdam-Noord op zaterdag 16 september

Op zaterdag 16 september kun je, tijdens de Amsterdam Village Market op het Zonneplein, netwerken tijdens de eerste familie-editie van de Open Coffee Amsterdam-Noord. Schuif aan, klets met degene die naast of tegenover je zit en leer leuke collega’s en diverse ondernemende Noorderlingen kennen. Tijdens deze familie-editie kunnen kinderen en eventuele partners mee en deelnemen aan – bijvoorbeeld – een kinderconcert van So What of de diverse overige activiteiten op het Zonneplein.

De Open Coffee is een laagdrempelig netwerkmoment. Een paar keer per jaar komen zzp’ers, freelancers en ondernemende Noorderlingen uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar voor ‘een bakkie met collega’s’. Het is een moment om te horen wat iedereen doet en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken; om tips en kaartjes uit te wisselen en vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat. Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs tijdens de Open Coffee op zaterdag 16 september van 16.30-17.30 uur onder de luifels van het Rijdend Avontuur.

Thema: stadsdorp Europa
De Open Coffee staat dit keer in het thema van Europa. Werk jij internationaal, of zou je – als zelfstandige – internationaal willen ondernemen? Of heb je juist ‘last’ van ‘Europa’? Deel je kennis, expertise en ervaringen en kom langs!

Welkom
De Open Coffee is van 16.30 tot 17.30 uur met om 16.45 een kort voorstelrondje en vaak wat uitloop tegen het eind. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Schuif aan!

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *