Groenste dag van Noord: voorlopig programma bekend!

Groenste dag van Noord: voorlopig programma bekend!

Het voorlopig programma is bekend- hou de site in de gaten want er komt dagelijks meer bij!

Van 11-13 uur kun je terecht voor Plastic Fantastic aan het IJ: met de 3D printer van van Plestik en Wasted! Kun je gelijk ook even op het Draka-terrrein rondkijken: leuk!

Van 13-15 uur kun je terecht bij het Afscheidshuis en van 14-16 uur op de NDSM. Daar is van alles te doen: je kunt meedoen aan een workshop Urban Mining bij de Ceuvel, je kunt meedoen aan een workshop daktuinieren bij de Gewoonboot en je kunt een historische en groene rondwandeling maken met Yvonne: de verzamelplaats maken we nog bekend.

Vanaf 15.00 uur haast je je dan naar het Zonneplein waar Jan Klaassen een voorstelling speelt en om lekker lokaal te koken met Miranda- met verse groenten uit NoordOogst, hoe leuk is dat! En van 16-17 uur verzamelt heel groen Noord zich voor het ‘happy hour’, ofwel de Speakerscorner met alle groene inititatieven in Noord, gehost door Tuindorps Tweede Kamerlid Suzanne Kroger.

Op het festivalhart, het Zonneplein, is de hele dag van alles te doen: het terras van het Rijdend Avontuur is een feest, je kunt truien upcyclen met Brightloops, Composteren en kennismaken met de Balkonton, Denise geeft een bootcamp, de Energiecommissie van Noord laat zien wat er mogelijk is met je buren, er is chocola uit Noord, Buurtvis en nog veel meer!

En.. vanaf 17 uur is er ruim tijd om na te praten tijdens het burendiner aan de lange tafels van Lokaal Spaanders.

en… er komt nog meer bij!

Wil je meer weten/ ook meedoen? Laat het ons weten via info@wnkl.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *