Groene Burenbieb op Pekmarkt

Groene Burenbieb op Pekmarkt

Persbericht Voor alle Amsterdammers in Noord: duurzame vaklui te ‘leen’
Op zaterdag 9 september is de pop-up Groene Burenbieb van 11 tot 14 uur te gast op de Boerenmarkt van de Pekmarkt. Tijdens de Groene Burenbieb maak je kennis met de vele groene en duurzame initiatieven in Noord; dus kom langs en maak kennis met makers, ontmoet doeners, en zet jouw initiatief -ook- op de kaart! Tijdens deze derde  Groene Burenbieb kun je voor de laatste keer op de foto bij Ruud Gort als supporter of duurzame doener, dus kom vooral!

Groen-groener-groenst
Noord staat bekend als het groenste stadsdeel van Amsterdam. De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord, initiatiefnemers van de Groene Burenbieb, hebben de ambitie om Noord nóg groener te maken. Met de Groene Burenbieb slaan deze duurzame ondernemers de handen ineen en brengen de komende maanden maar liefst 100 lokale initiatieven en beroepen in beeld die samenwerken aan duurzaamheid. Voor meer info, check http://www.wnkl.net.

Dag van Duurzaam Noord in oktober
De pop-up Groene Burenbiebs worden dit jaar maar liefst vier keer georganiseerd en bouwen toe naar de Dag van Duurzaam Noord op 8 oktober op het Zonneplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *