Wat doe jij op de Groenste Dag van Noord?

Wat doe jij op de Groenste Dag van Noord?

Op 8 oktober is het tijd voor de allereerste ‘Groenste Dag van Noord’. Samen laten we zien hoe tof Amsterdam-Noord is en, vooral, op hoeveel manieren – van klein tot groot – je aan duurzaamheid kunt werken. Noord dus, zeker die dag, als the ‘green place to be’!

Omdat het al weer zó 8 oktober is, zijn wij nú op zoek naar ondernemende Noorderlingen en Noordse initiatieven die mee willen doen. Dus: ben je een duurzaam ondernemende Noorderling of werk je aan een groen initiatief? Meld je aan via de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord! En ben je supporter? Help ons dan mee met ‘buzz’ en gebruik de #D100N.

De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord
De Duurzame 100 van Noord organiseren samen de Groenste Dag van Noord. Het doel? Duurzame denkers en doeners hyperlokaal verenigen rond duurzaamheid. Samen brengen we daarom de komende tijd ondernemende Noorderlingen én hun verhalen en perspectieven over duurzaamheid in beeld. Wil je meedoen? Iedereen is welkom; hoe meer kennis en samenwerking, hoe meer impact. Wat ons bindt is:

  • We wonen/werken in Amsterdam-Noord;
  • We ondernemen duurzaam of willen dat doen;
  • We delen kennis en ervaring met elkaar.

Enthousiast? Meld je dan aan via deze link. En hieronder vind je, vers van de pers, een korte motiongraphic over de Duurzame 100!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7zrLPLQnSpE?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

WNKL?
De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL is een living lab: denkers en doeners werken samen om de netwerkeconomie lokaal vorm te geven. In de duurzame 100 van Amsterdam-Noord brengt WNKL 100 duurzaam ondernemende Noorderlingen in beeld: doeners en makers, onderzoekers en bouwers, zorgers, ict’ers, vervoerders, creatives, foodies, adviseurs en meer!

Graag tot 8 oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *