8 juli: Groene Burenbieb in winkelcentrum Boven t Y

8 juli: Groene Burenbieb in winkelcentrum Boven t Y

Persbericht Voor alle Amsterdammers in Noord: duurzame vaklui te ‘leen’
Op zaterdag 8 juli is de pop-up Groene Burenbieb van 11 tot 14 uur te gast op de Boerenmarkt van Winkelcentrum Boven t Y. Tijdens de Groene Burenbieb maak je kennis met de vele groene en duurzame initiatieven in Noord; dus kom langs en maak kennis met makers, ontmoet doeners, en zet jouw initiatief -ook- op de kaart! Tijdens deze tweede Groene Burenbieb hoor je alles-wat-je-altijd-al-wilde-weten over plastic van WastedLab, kun je thee maken van ‘onkruid’ uit Noord en krijgt jouw idee een vliegende start tijdens de diverse workshops in Pleur en de Koek.

Groen-groener-groenst
Noord staat bekend als het groenste stadsdeel van Amsterdam. De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord, initiatiefnemers van de Groene Burenbieb, hebben de ambitie om Noord nóg groener te maken. Met de Groene Burenbieb slaan deze duurzame ondernemers de handen ineen en brengen de komende maanden maar liefst 100 lokale initiatieven en beroepen in beeld die samenwerken aan duurzaamheid. Voor meer info, check www.wnkl.net.

Dag van Duurzaam Noord in oktober
De pop-up Groene Burenbiebs worden dit jaar maar liefst vier keer georganiseerd en bouwen toe naar de Dag van Duurzaam Noord op 8 oktober op het Zonneplein. Op zaterdag 9 september is de volgende Groene Burenbieb, dit keer te gast op de Pekmarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *