De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord: Mediation Amsterdam

De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord: Mediation Amsterdam

Ontmoet hier Tabitha van den Berg van Mediation Amsterdam. Met Mediation Amsterdam is zij dé ‘Haarlemmer olie’ van samenwerkingen binnen bedrijven en organisaties. Zo werkt ze aan een duurzame en open samenleving waarin mensen fijn met elkaar kunnen opgroeien, wonen en werken. Samen met haar collega van Mediation Amsterdam, Eline van Tijn, is Tabitha als vrijwilliger actief om de communicatie tussen bewoners (weer) op gang te helpen. En in de dagelijkse bedrijfsvoering maakt Tabitha zoveel mogelijk groene en duurzame keuzes. Geen bedrijfsauto dus; wel: afval scheiden, cartridges bijvullen/ duurzaam papier gebruiken en natuurlijk prettige en duurzame oplossingen zoeken met elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *