Open Coffee Amsterdam-Noord op zaterdag 8 oktober om 10 uur

Open Coffee Amsterdam-Noord op zaterdag 8 oktober om 10 uur

Nu de zomermaanden voorbij zijn en iedereen weer lang en breed aan het werk is, vindt WNKL het weer tijd voor een Open Coffee. Kom dit keer netwerken in ‘Pleur en de Koek’ op het Buikslotermeerplein om 10 uur. Schuif aan, klets met degene die naast of tegenover je zit, en leer je collega zzp’ers kennen.

De Open Coffee is een laagdrempelig netwerkmoment. Een paar keer per jaar komen zzp’ers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar voor een ongedwongen Open Coffee. Om te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen, en vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs voor deze Open Coffee op zaterdag 8 oktober om 10 uur in ‘Pleur en de Koek’.

Thema: Bruggenbouwers
De Open Coffee staat dit keer in het thema van ‘Bruggenbouwers’, georganiseerd door de ‘Oplossingenwinkel’. Deze winkel is van 5 t/m 8 oktober gevestigd in de Modestraat op het Buikslotermeerplein. Ze bieden ondersteuning bij het op een positieve & praktische manier aan de slag gaan met een conflict en vooral het voorkomen van conflicten. Dit kan over van alles gaan: een achterbuurman die jouw uitzicht belemmert met zijn hoge boom, lastige klasgenoten of collega’s, buitensluiting, noem maar op. Ook zijn er veel leuke workshops, en een Open Coffee!

Welkom
De Open Coffee is van 10 tot 11 uur, met vaak wat uitloop. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen. Pleur en de Koek zit aan het Buikslotermeerplein 15-17. Een filmpje met een impressie ven een eerdere Open Coffee vind je hier.

Over WNKL
De Open Coffee Amsterdam-Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL wil zzp’ers onderling verbinden en versterken en organiseert daarom regelmatig van alles van/voor zzp’ers.
Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *