Geslaagde Open Coffee met ‘special guest’ stadsdeelvoorzitter

Geslaagde Open Coffee met ‘special guest’ stadsdeelvoorzitter

De Open Coffee in Lokaal Spaanders was geslaagd afgelopen donderdag! Met een grote groep zaten we rondom de tafel. Eerst een kort voorstelrondje en daarna was het ijs al snel gebroken. Doordat iedereen kort over zichzelf iets vertelt, is het voor de zzp’ers eenvoudig om elkaar even aan te schieten. Misschien omdat je een soortgelijke baan hebt of omdat je net diegene zoekt voor een leuke klus. WNKL is blij om te zien dat de groep zzp’ers inmiddels bestaat uit ‘oude bekenden’ en ‘nieuwe aanwas’. Zo zie je maar weer dat zzp’ers genieten van hun vrijheid, maar ook graag gezellige collega’s om hun heen hebben.

Twee speciale gasten waren Coby van Berkum (stadsdeelvoorzitter van Noord) en Inge Maass (aanspreekpunt voor winkeliers in Noord). Zij wilden graag met zzp’ers in contact komen en horen wat er onder hen speelt. Aan zzp’ers op de Open Coffee geen gebrek, dus dat kwam goed. WNKL vond het extra leuk dat er veel mensen kwamen en daarmee hun enthousiasme voor WNKL toonden. Ondertussen zagen wij de aanwezigheid van Coby en Inge als een mooie kans om de toekomstplannen van WNKL te delen. Plannen waardoor er in Noord een goed ecosysteem voor zzp’ers ontstaat (lees hier ons artikel over het ecosysteem). Wie weet wat de gemeente voor ons kan betekenen en wij voor de gemeente.

Regelmatig houdt WNKL een Open Coffee. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, houd onze Facebookpagina in de gaten of word lid van onze Meetup groep. Zie je op de volgende Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *