Thematische Open Coffee: een eco-systeem voor zzp’ers? Welkom op donderdag 23 juni om 10 uur!

Thematische Open Coffee: een eco-systeem voor zzp’ers? Welkom op donderdag 23 juni om 10 uur!

Zo vlak voor de zomer is een mooi moment om als zzp’er stil te staan bij je onderneming, je netwerk, je kansen en mogelijkheden. Daarom organiseert Stichting WNKL de alweer 14e Open Coffee in Amsterdam-Noord, dit keer te gast in Lokaal Spaanders op het Zonneplein. Tijdens de Open Coffee kun je met collega- zzp’ers kennisdelen en netwerken, mét een kopje koffie natuurlijk.

Over de Open Coffee

Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Een paar keer per jaar komen zzp’ers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar voor een ongedwongen Open Coffee. Om te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Kom dus langs voor deze Open Coffee op donderdag 23 juni om 10 uur in Lokaal Spaanders!

Thema: een ecosysteem voor zzp’ers in Noord?
De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die administratieve held of tekenaar tegen die je zocht, of start je de dag gewoon gezellig op, door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Ook is er gelegenheid je bedrijf te pitchen en is er een vrijblijvend marktplein van vraag en aanbod. Deze keer is er een thema: een succesvol ecosysteem voor zzp’ers in Noord: hoe ziet dat er uit?

Welkom!
De Open Coffee is van 10 tot 11 uur, met vaak wat uitloop. Ben je nieuwsgierig? Of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen. Lokaal Spaanders zit aan het Zonneplein 18.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *