Open Coffee op 15 april bij Expocafe Zamen

Open Coffee op 15 april bij Expocafe Zamen

Open Coffee on tour: vrijdag 15 april om 10 uur in Expocafé Zamen

Kom vooral even kennis delen, collega’s ontmoeten en netwerken tijdens de tweede OpenCoffee van 2016! We zijn dit keer te gast bij Expocafé Zamen in Amsterdam-Noord. Met genoeg inspiratie, want Zamen is een plek waar kunst en ambacht ‘zamen’ komen! Dus ben je startend of ervaren zzp’er in Noord en omstreken? Kom koffieleuten en netwerken bij de Open Coffee ‘on tour’!

Open Coffee?
Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Een paar keer per jaar komen zzp’ers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar voor een ongedwongen OpenCoffee. Om te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Of om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Dus ben je zzp’er? Kom dan vooral even bijpraten over je vak, het weekend of je opdrachtgever! De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je hier die bouwer of belastingadviseur tegen die je zocht, of start je de dag gewoon gezellig op, door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Ook is er gelegenheid je bedrijf te pitchen en is er een vrijblijvend marktplein van vraag en aanbod.

Welkom!
De Open Coffee is van 10 tot 11 uur, met vaak wat uitloop. Een filmpje met een impressie vind je hier: graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *