Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 11 december vanaf 9 uur

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 11 december vanaf 9 uur

Netwerken in de Pont

Voor alle ZZPers uit Noord en omstreken heeft Amsterdam Noord op elke tweede donderdag van de maand haar eigen Open Coffee. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en op een spontane en ongedwongen manier je netwerk uit te breiden. Kom dus langs op donderdag 11 december vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die webbouwer, administrateur, of zakelijk partner tegen die je zocht, of start je de dag op een goede manier door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een rondetafel over (netwerken in) de bouw.

Welkom!
De Open Coffee duurt van 9 tot 10 uur, de ronde tafel begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen. Een filmpje met een impressie vind je hier.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *