Nieuwsbrief: bouwen aan volgende WNKL!

Nieuwsbrief: bouwen aan volgende WNKL!

WNKL organiseerde de afgelopen maanden 3 openlucht supermarkten van diensten op het Amsterdamse Zonneplein. Met elke keer weer stralend weer, maar bovenal de meest prachtige aanbieders van diensten die langs kwamen. En de plannen voor de volgende edities zijn al ver in ontwikkeling: zo gaan we onder andere een heuse BouwWNKL organiseren. Speciaal voor alle ZZPers in de bouw. Maar ook voor alle zelfbouwers, decorbouwers, en CV- en dossierbouwers natuurlijk. Dus: ben je fysiotherapeut, maak je websites, visitekaartjes of adviseer je over broodfondsen? Meld je dan nu aan! De BouwWNKL staat gepland voor woensdag 21 januari, op een unieke locatie: bij de Bouwmaat in Amsterdam-Noord. Lees hier meer in de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *