WNKL in de deeleconomie

WNKL in de deeleconomie

WNKL vermenigvuldigt

WNKL gelooft in de kracht van klein. En van delen. Spullen delen, netwerken delen. En… de grap is: delen is vermenigvuldigen! Door professionals elkaar te laten ontmoeten, ontstaan elke keer weer verrassende combinaties.

WNKL is dan ook fan van de deeleconomie. Want de deeleconomie gaat over kennis en vakmanschap delen, zonder tussenkomst van een bedrijf of een traditonele tussenpersoon. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Air-bnb, Uber en Car2go. Dit zijn echter allemaal grote, high-tech instanties waar vreemden met elkaar in contact worden gebracht om diensten uit te wisselen. WNKL zet zich juist in op de kracht van low-tech netwerken: waarom ken je wel de bakker om de hoek maar niet de webdesigner uit dezelfde straat die je nodig hebt?

We hebben als professionals (en zeker zelfstandig ondernemers!) allemaal een betrouwbaar, duurzaam netwerk nodig waar we zowel expertise als reflectie uit kunnen halen. Zo komen we tot nieuwe inzichten en ideeën, en ontstaan er nieuwe projecten en samenwerkingen.

Met dank aan Nudge voor de inspirerende afbeelding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *