Leuke OpenCoffee weer!

Leuke OpenCoffee weer!

13 november 2014- Koffie drinken. Hoe makkelijk kan het zijn. In Café de Pont in Amsterdam-Noord kwamen rond negen uur zo’n twaalf zzp-ers uit Noord en omgeving ongedwongen bij elkaar tijdens de Open Coffee. Vooral om van elkaar te horen wat ze doen en hoe ze elkaar kunnen versterken. Zo vertelden een aantal webdesigners wat voor voordelen je kunt behalen als je berichten op je online-netwerken als LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram aan elkaar koppelt.

Maar ook stelden de zzp-ers elkaar vragen, gaven elkaar tips (‘kijk eens of je je dienst daar kunt aanbieden’) en wisselden kaartjes uit. Misschien niet eens zozeer om hun eigen dienst of product rechtstreeks aan elkaar te verkopen, maar zeker ook om elkaars product of dienst te versterken. Want je kunt hier zo maar iemand ontmoeten die een aanvullende dienst levert en met wie jij een beter of nieuw product in de markt kan gaan zetten.

De kracht van de Open Coffee zit gewoon in de ontmoeting. Offline. En grappig genoeg dus ook veel informatie hoe je je online beter kunt profileren!

Graag tot ziens bij de Open Coffee! Elke tweede donderdag van de maand!

-met dank aan Karin van Lier en Cees Hartman; ‘verslaggevers’ van deze OpenCoffee

IMG_0926

IMG_0917IMG_0921IMG_0956

2 Replies to “Leuke OpenCoffee weer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *