Eerste WNKL doe-festival: een impressie!

Eerste WNKL doe-festival: een impressie!

Op 29 juni was het eerste WNKL doe-festival. En wat was het een mooi programma! Met workshops over Trots, Reboottime, kinderkoken met Greenkids, de lekkerste jammetjes van Nederland, Facebook profiel tekeningen, social media advies met Stichting Laat je iets wijsmaken, messcherpe verhalen met Claudia Biegel, ‘Nee!’ zeggen en speedcoaching, Sgaaf ontwerp, Huisteilcreaties, Maarten enzo, kapper Rasmiya, de mobiele massage studio, tarot door Ruud en nog veel meer! De eerste supermarkt van diensten was goed gevuld en de eerste matches zijn gemaakt!

Kijk verder voor een impressie van fotograaf Ronald van Beek.

photo_68 photo_59 photo_58 photo_55 photo_43 photo_52 photo_48 photo_45 photo_39 photo_28 photo_26 photo_22 photo_20 photo_2 photo_161 photo_152 photo_143 photo_142 photo_132

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *