Zomerse Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 7 augustus vanaf 9 uur; Netwerken in de Pont!

Zomerse Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 7 augustus vanaf 9 uur; Netwerken in de Pont!

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 7 augustus vanaf 9 uur

Netwerken in de Pont

Voor alle ZZPers uit Noord en omstreken heeft Amsterdam Noord haar eigen Open Coffee. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en op een spontane en ongedwongen manier je netwerk uit te breiden. Kom dus langs op donderdag 7 augustus vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen

programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die webbouwer, administrateur, of zakelijk partner tegen die je zocht, of start je de dag op een goede manier door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een rondetafel over zakelijk bloggen, en dan met name over de vraag hoe je een blog kunt laten werken voor je bedrijf, je werk én jezelf.

Welkom!
De Open Coffee duurt van 9 tot 10 uur, de ronde tafel over zakelijk bloggen begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig of je meer kunt met je website of blog? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL organiseert marktpleinen van vraag en aanbod voor diensten en helpt een bedrijf te maken van je netwerk. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *