Vier het goede leven op het Zonneplein!

Vier het goede leven op het Zonneplein!

Een hapje en een drankje, een goed gesprek en onverwachte ontmoetingen staan centraal tijdens het eerste WNKL doe-festival. Op zondag 29 juni 2014 gooien ZZPers uit Amsterdam hun ‘deuren’ open. Er is van alles te doen, er is lekker lokaal eten en drinken, er is een gezellig terras en vooral van alles wat je leven en zaken makkelijker maakt.

WNKL festival: op zoek naar klussenman of coach?

[vimeo 98528247 w=500 h=281]

Tijdens het WNKL festival bieden de lokale cartoonist, schrijfster, kapper, coach, klussenman en koks van alles voor jong en oud. Speciaal voor ouderen biedt Stichting Laat je niets wijsmaken Facebook en social media advies; aan ondernemers biedt Kitty speedcoaching en de Mobile Massage Studio van Vishwe maakt werkelijk iedereen blij.

Programma
De dag start om 13 uur met de Grote Maakshow, om 13.30 gevolgd door de unieke workshop van Fishes to Birds over Trots!. Om 14 uur kun je koken met Greenkids en om 15 uur is het reboottime met Lydie. Doorlopend vertelt de verhalenmobiel verhalen, kun je aanschuiven bij mevrouw Schrijftaal, ‘Pokemon’-tekeningen laten maken of cartoons voor je LinkedIn profiel, lees je Tarot met Ruud, kun je sjoelbakken en XXL bellenblazen met FijnZonneplein en nog veel meer. De dag sluiten we af met een grote doe-het-zelf barbecue om 17 uur op het plein: neem iets lekkers mee en schuif aan! En als je geen zin hebt om zelf iets te maken: Oranje Vos verzorgt allerlei lekkers. Het volledige programma vind je op wnkl.net.

WNKL op het FijnZonneplein
WNKL is een supermarkt van diensten, een ontmoetingsplek, een marktplein van de 21e Eeuw. Met festivals, pop-up stores, open coffees en spreekuren versterkt Stichting WNKL ondernemerschap in de buurt. In samenwerking met FijnZonneplein organiseert WNKL vanaf augustus 2014 elke laatste zondag van de maand een doe-festival op het Zonneplein. FijnZonneplein is een vereniging van enthousiaste bewoners en professionals uit Tuindorp Oostzaan en omstreken. Het doel? Een plein vol ontmoetingen!

De WNKL doe-festivals worden mede mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van Stichting DOEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *