Nieuwsbrief: ZZPers en professionals welkom!

Nieuwsbrief: ZZPers en professionals welkom!

We gaan starten!! WNKL organiseert Amsterdamse doe-festivals!

WNKL is het eerste Nederlandse doe-festival. Een leuke dag uit vol Amsterdamse doeners, mensen die diensten aanbieden op allerlei gebied en je leven of zaken makkelijker maken! Op zondag 29 juni organiseren we het eerste Amsterdamse WNKL festival. Op die dag gooien ZZPers en professionals hun ‘deuren’ open op het Zonneplein in Amsterdam-Noord. Er is van alles te doen, er is lekker lokaal eten en drinken, er is een gezellig terras met fijne muziek, en vooral is er van alles wat je leven makkelijker maakt.

Doe mee!
Het WNKL festival wordt gemaakt door Amsterdamse ZZPers en professionals. Dus ben of ken je ZZPers? Meld je snel aan via deze link. Hier lees je de hele nieuwsbrief.

WNKLfestival: speeddaten met ZZPers en professionals
Tijdens het WNKL festival bieden de lokale jurist, webbouwer en loodgieter een sneakpreview van hun kunnen in activiteiten voor jong én oud. Ook kun je speeddaten met coaches, je haren laten knippen, je liefdes- én sollicitatiebrief laten checken, of kennismaken met een financieel adviseur. Elke maand brengt een nieuw thema, nieuwe doeners en nieuwe mogelijkheden!

29 juni: het goede leven!
Zondag 29 juni is het thema het goede leven. Denk aan lekker eten en drinken, aan personal trainers, aan kappers, coaches, voedingsadviseurs, aan spelende kinderen in een hooiberg, en nog veel meer. Het programma is nu in de maak en lees je snel op deze site. Later dit jaar volgen meer festivals met diverse thema’s. Van ‘energie’, tot ‘competitie’, ‘je huis’ en ook een speciale ‘ladies edition’. Je aanmelding is dus sowieso welkom!

De WNKL festivals worden mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *