Loodgieters, klusjesvrouwen, coaches, ITers, … meld je aan!

Loodgieters, klusjesvrouwen, coaches, ITers, … meld je aan!

OPROEP: ZZPers GEZOCHT!

Loodgieters, klusjesvrouwen, installateurs, chauffeurs, reparateurs… Webbouwers, coaches, schrijvers, kappers, dansers, vormgevers, theatermakers, ontwerpers… Juristen, projectmanagers, marketeers, communicatiemanagers, ITers, loopbaanadviseurs, kenniswerkers, … Kortom: ZZPers en professionals gezocht!

FijnZonneplein en WNKL organiseren samen een serie festivals van/voor ZZPers in Amsterdam-Noord. De eerste Nederlandse doe-festivals! Vol Amsterdamse doeners, mensen die diensten aanbieden op allerlei gebied, en je leven of zaken makkelijker maken.

Wat doet een ZZPer op een festival?
Zoek je extra klanten, samenwerking, zakelijk advies, uitbreiding van je zakelijk netwerk of extra publiciteit? Een WNKL-festival is een goede manier om dit voor elkaar te krijgen. En vraag je je af of jouw type ondernemerschap wel op een festival past? WNKL denkt graag met je mee!

WNKL op het FijnZonneplein
WNKL organiseert pop-up marktpleinen in de netwerkeconomie en helpt zo een bedrijf te maken van je netwerk. Vanaf juni vind je ons maandelijks op het Zonneplein, met telkens weer nieuwe doeners die hun ‘deuren’ opengooien. Zo is er altijd voor iedereen van alles te doen, proeven en beleven. Met natuurlijk lekker lokaal eten en drinken en een gezellig terras met fijne muziek.Graag tot ziens op het Zonneplein!

Lees de nieuwsbrief hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *