OpenCoffee: ‘praatje prut’ en social media!

OpenCoffee: ‘praatje prut’ en social media!

Twitter, LinkedIn updates, Facebook, of toch maar gewoon een mailchimp nieuwsbrief? We hadden het er over tijdens de eerste opencoffee in de Pont.

Met 14 tweets, 2 opdrachten!
Omdat ZZPers meestal geen collega’s hebben om even stil te staan bijĀ  het koffieapparaat mee te kletsen en bij te praten over ‘hoe doe jij dat nou’, dit keer een ‘praatje prut’ over social media. Met succesverhalen: ‘ik heb pas 14 tweets geplaatst en al 2 opdrachten!’ En: ‘ik plaats tweewekelijks updates op LinkedIn en dat gaat heel goed.’. Tot: ik heb een mailchimp bestand met 900 adressen en eigenlijk werkt dat voor mij het beste.

Aanwezige ZZPers en professionals kwamen uit heel diverse vakgebieden en expertises. Tekstschrijvers, ontwerpers, muzikanten, folie-agenten, communicatie-adviseurs, duurzaamheids professionals, .. Amsterdam-Noord biedt veel expertise, dat is duidelijk.

Vanwege succes herhaald dus hou de website in de gaten, of reageer op deze site. Dan melden wij je aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *