Open Coffee Amsterdam Noord op 20 maart om 10 uur

Open Coffee Amsterdam Noord op 20 maart om 10 uur

Netwerken in de Pont

Amsterdam, 12 maart 2014

Voor alle ZZPers uit Noord en omstreken heeft Amsterdam Noord nu ook haar eigen Open Coffee. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en op een spontane en ongedwongen manier je netwerk uit te breiden. Kom dus langs op donderdag 20 maart vanaf 10 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die webbouwer, administrateur, of zakelijk partner tegen die je zocht, of start je de dag op een goede manier door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een rondetafel over social media, en dan met name over de vraag hoe je Twitter en Facebook kunt laten werken voor je bedrijf, je werk én jezelf.

Welkom!
De Open Coffee duurt van 10 tot 11 uur, de ronde tafel over social media begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig of je meer kunt met social media? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL organiseert marktpleinen van vraag en aanbod voor diensten en helpt een bedrijf te maken van je netwerk. Meer info vind je hier op www.wnkl.net en op Facebook natuurlijk!

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *