Parkstad Amsterdam-Noord!

Parkstad Amsterdam-Noord!

Lieve mensen! Teken en verspreid je mee? We willen zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen voor een groen Noord: van/voor iedereen! Met 50% van het groen op 30% van het grondgebied en 10% van de inwoners lijkt Noord een bevoorrecht stadsdeel, toch is het groen hard nodig. In ‘de stad’ én in Noord. Geef groene initiatieven een even grote stem als geld; niet aan de rand van de stad, maar daarbinnen. Niet alleen tijdelijk, maar voorgoed. Want als beton en asfalt eenmaal gestort zijn, komt het groen er zelden terug! Kortom: laten we van Amsterdam-Noord een groen paradijs maken: we roepen Noord uit tot Parkstad Amsterdam-Noord! Check hier het manifest!

Parkstad Amsterdam Noord? Ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *