Jouw groenste favoriet in Noord? Doe mee aan de groenste fotowedstrijd van Amsterdam-Noord!

Jouw groenste favoriet in Noord? Doe mee aan de groenste fotowedstrijd van Amsterdam-Noord!

Jaaa.. ook dit jaar organiseren we weer een Groenste Dag én maken we een nieuwe Groenste kaart van Noord. Of eigenlijk: een hele set kaarten – met een klein boekje erbij met 100 groene doeners, denkers en initiatieven uit heel Noord.

Samen gaan we de komende weken op expeditie en de groenste plekken vereeuwigen we op de kaart! Hoe leuk is dat!

‘Groetjes uit … Noord!’

Met de Groenste Foto-wedstrijd doen we graag een beroep op alle lokale kennis en creativiteit. We zoeken niet de allermooiste compositie en het prachtigste licht, maar wel creatieve, ontroerende, mooie of verhelderende foto’s van alle plekken in Noord die echt zichtbaar mogen zijn. Omdat het een fijn, rustig stukje natuur is, omdat je er heerlijk kunt ravotten als kind, of juist omdat het een plek is waar de toekomst van duurzaam bouwen of samen energie opwekken goed zichtbaar wordt.

Van al die foto’s maken wij samen met de mensen achter @WeLoveRecycled (ook collega-Noorderlingen) een mooie set ansichtkaarten, gratis beschikbaar vanaf 6 oktober. Om te delen, op te sturen of naar te kijken op de koelkast.

En we hebben ook een extra’tje: we hebben naast eeuwige roem en een extra set kaarten ook drie (h)eerlijke prijzen te verdelen: een Proost & Stroopbon van 50 euro, een fijn worstenpakket van de Buitengewone Varkens en koffie met lekkere taart naar keuze voor 2 personen van Liever Hier voor de leukste, grappigste, meest groene en inspirerende foto’s!

Ja ik doe mee! #hoedan?

  • Maak/zoek een 1 tot maximaal 5 zelfgemaakte foto’s per huishouden van plekken in Amsterdam Noord
  • Stuur de foto’s uiterlijk maandag 30 september 2019 in hoge resolutie (anders kunnen we ze niet gebruiken voor drukwerk) aan ons op per mail groenstedag@wnkl.net of via wetranfer.com (bij meerdere grote bestanden). Whatsapp mag ook: 06 16115790
  • Stuur ons per foto kort de antwoorden op deze vragen op
    • Wie je bent
    • Waar deze foto gemaakt is
    • Waarom jij deze foto instuurt (wat is de link met groen/duurzaamheid)
  • Door het insturen van de foto’s geef je ons toestemming om de foto’s te gebruiken voor de campagnes “de Groenste Dag van Noord / de Duurzame 100 van Noord” op onze Facebook, twitter en Instagram-account, de website van WNKL en de ansichtkaart, uiteraard zonder commercieel doel! Wij zullen jouw foto en gegevens niet verkopen aan derden!

Tijdens de afsluiting van de Groenste Dag, vanaf 17.00 in de VerbroederIJ, presenteren we de kaart en maken we de winnaars  bekend. Ben je er dan niet bij, dan krijg je in de week erna een mailtje!

Wij kijken er naar uit om Amsterdam Noord door jullie ogen te zien! Dus kom maar door met al jullie Groene Favorieten! We horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *