Welkom bij WNKL!

Welkom bij WNKL!

WNKL maakt werk van netwerken. Waarom? Omdat – prettig – werken altijd begint met elkaar ontmoeten en de hand schudden. WNKL doet dit hyperlokaal – in Amsterdam Noord – omdat lokaal samenwerking en kruisbestuiving juist goed mogelijk zijn én veel meerwaarde opleveren.

WNKL brengt daarom mensen & kennis, enthousiasme en nieuwsgierigheid samen. Wij vieren diversiteit onder zzp’ers. Van startende, jonge entrepreneurs tot de ‘oude’ rotten in het vak; de ambachtsmannen en vrouwen die Noord al decennialang groot maakten. Eigenwijs en bevlogen, pioniers en reguliere dienstverleners.

Wat doen we?
Sinds 2013 brengen we mensen en kennis samen met Open Coffees en andere laagdrempelige, gezellige én inhoudelijke netwerkevents. Zo organiseerden we het eerste zzp-bedrijfsuitje van Nederland, diverse fietstoers en vele WNKL festivals.

Projecten en thema’s
In innovatielabs, zoals met het BovenIJ ziekenhuis, werken we samen met lokale, ondernemende denkers en doeners aan – in dit geval – energiebesparing, afvalvermindering en circulaire economie.

Met de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord brengt WNKL sinds 2016 ondernemende Amsterdam-Noorderlingen met duurzame ambities samen. Op de Groenste Kaart van Noord vind je ze allemaal bij elkaar. Kijk en vergelijk of zet je eigen initiatief er gelijk bij. Check de pagina de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord.

Nieuwsbrief
Check onze site voor updates en kom vooral langs. Of meld je snel aan voor de nieuwsbrief via bit.ly/nieuwsbriefWNKL dan hoef je geen event of bijeenkomst meer te missen. Graag tot snel in WNKL!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *