Open Coffee op 31 mei; thema: ondernemen in netwerken

Open Coffee op 31 mei; thema: ondernemen in netwerken

Kom op 31 mei netwerken in het helemaal vernieuwde Lokaal Spaanders op het Zonneplein; schuif aan, klets met degene die naast of tegenover je zit en spreek leuke collega’s en ondernemende Noorderlingen!

De Open Coffee is een laagdrempelige manier om te netwerken. Een paar keer per jaar komen zzp’ers uit Amsterdam-Noord (en verder) bij elkaar voor ‘een bakkie pleur met collega’s’. Het is een moment om te horen wat iedereen doet en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken; om tips en kaartjes uit te wisselen en vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat. Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs tijdens de Open Coffee op woensdag 31 mei vanaf 10 uur.

Thema: ondernemen in netwerken
De Open Coffee staat dit keer in het thema van ‘ondernemen in netwerken’. Werk jij vanuit een netwerk, of zou je vanuit een netwerk willen ondernemen? Hoe pak je dat aan? Wil je kennis delen of wil je expertise lenen? Kom langs!

Welkom
De Open Coffee is van 10 uur tot 11 uur met om 10.15 een kort voorstelrondje en vaak wat uitloop tegen het eind. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop vooral even binnen: het vernieuwde Lokaal Spaanders vind je op Zonneplein 4. Een filmpje met een impressie van een eerdere Open Coffee vind je hier.

Leuk als je er bij bent!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *