Oproep Duurzame 100: bouw je mee?

Oproep Duurzame 100: bouw je mee?

Dagblad Trouw heeft er één, Nederlandse jongeren hebben er één, en straks heeft Amsterdam-Noord er ook één: een duurzame 100! Want: komend jaar brengt WNKL 100 lokale ondernemers in beeld die vanuit hun eigen beroep aan duurzaamheid werken. WNKL gaat op zoek naar denkers, doeners, adviseurs, bouwers en nog veel meer.

En: de Duurzame 100 blijft niet bij verhalen alleen maar zetten we natuurlijk ook in om – hyperlokaal – verder te verduurzamen. Noem het de netwerkeconomie of wisdom of the crowd: met 100 knappe koppen krijgen we natuurlijk meer voor elkaar dan alleen!

Help je mee duurzaamheid op de kaart te zetten? Of wil je samen inkopen of kennis delen vanuit jouw vak? Doe mee! We organiseren in maart een eerste bouw-meeting: geef je nú op en stuur een email naar info@wnkl.net.

De Duurzame 100 van Amsterdam-Noord: 100 lokale beroepen, 100 verhalen over duurzaamheid.

En wil je meer lezen? Lees dan onze laatste nieuwsbrief hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *