Open Coffee op 1 maart bij Spaanders

Open Coffee op 1 maart bij Spaanders

Hoog tijd een Open Coffee! Kom netwerken in Lokaal Spaanders op het Zonneplein.  Schuif aan, klets met degene die naast of tegenover je zit, en leer je collega zzp’ers kennen.

De Open Coffee is een laagdrempelig netwerkmoment; ‘even een bakkie met collega’s’. Het is een moment om te horen wat iedereen doet en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken; om tips en kaartjes uit te wisselen, en vooral om even collega’s te hebben en bij te praten. Aanmelden is niet nodig. Kom dus vooral langs!

Thema: duurzaam netwerken
De OpenCoffee staat dit keer in het teken van ‘duurzaam netwerken’. Werk jij aan duurzaamheid, of zou je duurzaam of circulair willen ondernemen? Wil je misschien (samen) duurzaam inkopen of wil je kennis delen? Kom langs!

Welkom
De Open Coffee is van 9.30 tot 10.30, met vaak wat uitloop. En om 9.45 doen we een kort voorstelrondje. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral binnen; Lokaal Spaanders vind je op het Zonneplein, op nummer 18. Een filmpje met een impressie van een eerdere Open Coffee vind je hier.

Over WNKL
De Open Coffee Amsterdam-Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL wil zzp’ers onderling verbinden en versterken en organiseert daarom regelmatig van alles van/voor zzp’ers. Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *