WNKL’s programmering tijdens de Amsterdam Village Market

WNKL’s programmering tijdens de Amsterdam Village Market

Aanstaande zaterdag is het zover: WNKL lanceert de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord. Tegelijkertijd houden we met alle zzp’ers een duurzame hackathon. De komende maanden gaan we op zoek naar 100 zzp’ers met duurzame ambities, 100 verschillende beroepen en 100 lokale verhalen over duurzaamheid. Waarom? Om kennis te delen, samen in te kopen, samen te werken, goede PR, lekker lokaal en vooral een duurzamer Amsterdam-Noord. De lancering is om 14:00 uur tijdens de Amsterdam Village Market in de WNKL-tent op het Zonneplein in Amsterdam-Noord. Kom ook!

Tijdens de duurzame hackathon gaan zzp’ers samen aan de slag om duurzame vraagstukken van lokale bedrijven en organisaties op te lossen. Want WNKL is er van overtuigd: samen komen we verder en creëren we winst voor de toekomst. WNKL organiseert ook een markt van diensten: meer zichtbaarheid voor de zzp’er. In de WNKL-tent geven zij een voorproefje van de dienst die zij te bieden hebben. Zie en beleef zelf de kennis en expertise van Noord.

Het programma van WNKL op zaterdag 29 oktober:

Inspiratiesessie netwerken – 12:00 -12:30

Een inspiratiesessie over netwerken en het verbinden van zzp’ers: hoe profiteert de zzp’er hier van? Gegeven door kennis- en organisatiebureau Renuable.

Markt van diensten -12:30 – 14:00.

Zzp’ers staan op de markt van diensten. Kom langs en zie wat zzp’ers uit Noord te bieden hebben.

Het zzp-aanbod:
Voor iedereen boven de 65 jaar: laat een mooie portretfoto van je maken door fotografes Caro en Ingrid. Na afloop krijg je de portretfoto per e-mail toegestuurd. Of speel dirigent van je eigen denkbeeldige orkest onder leiding van Maestroclass. Laat je helemaal gaan op muziek uit de speakers. Wil je graag in balans komen? Leer oefeningen uit de Kundalini yoga met Anet van yogaschool Nanak. Ervaar daarna dat gezond heel lekker is! Greenkids geeft speciaal voor kinderen workshops gezonde bonbons maken. Interieuradvies nodig? Kom naar de workshop ‘moodboards maken’ van Iris van Asselt. Laat je kinderen natuurlijk fotograferen terwijl ze bezig zijn met leuke spelletjes en kleine opdrachten. Door Bmoments.nl. Of luister naar het inspirerende verhaal achter sociale onderneming Fairmail. Met fair trade fotoproducten bieden zij tieners in Peru, India en Marokko een betere toekomst. Dit en nog veel meer ervaar je tijdens de markt van diensten.

Lancering Duurzame 100 van Noord – 14:00-15:00
(en als iedereen ontzettend enthousiast is gaan we langer door).

Lancering van de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord. Maak direct kennis met de eerste deelnemers aan de Duurzame 100 van Noord en doe mee met de duurzame hackathon. Er worden meerdere duurzame vraagstukken voorgelegd. Alvast een tipje van de sluier: Gemeente Amsterdam komt met onderstaande vraagstukken:

Hoe kunnen we duurzamer met voedsel omgaan op zo een manier dat ook de minimahuishoudens hiervan profiteren?

En

Groene energie opwekken en gebruiken met zonnepanelen is beter voor het klimaat en goedkoper dan grijze energie. Dit vraagt wel eerst om een investering. Hoe kan het voor minimahuishoudens laagdrempelig worden om hier gebruik van te maken?

Markt van diensten – Na de hackathon – 16:00

De zzp’ers bieden weer hun diensten aan in de WNKL-tent.

Borrelen! – 16:00 tot…?

Een open-borrel met alle aanwezige zzp’ers uit Amsterdam-Noord. Sluit je aan, bestel een biertje of wijntje bij de bar en leer je collega-zzp’er kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *