Open Coffee ‘on tour’: vrijdag 15 januari om 10 uur bij Lokaal Spaanders!

Open Coffee ‘on tour’: vrijdag 15 januari om 10 uur bij Lokaal Spaanders!

Startend of ervaren ZZP’er in Noord en omstreken? Kom koffieleuten en netwerken bij de Open Coffee ‘on tour’: dit keer te gast in Lokaal Spaanders op het Zonneplein!

Goede voornemens of business as usual? Kom vooral even kennis delen, collega’s ontmoeten en netwerken tijdens de eerste Open Coffee van 2016. We zijn dit keer te gast bij Lokaal Spaanders. De nieuwe aanwinst op het Zonneplein. Met voor de gelegenheid extra lekkere koffie en taart: alles lokaal! En speciaal voor de Open Coffee een fijne aanbieding. Dus ben je ZZP’er? Kom vooral even bijpraten over je vak, het weekend of je opdrachtgever.

Over de Open Coffee
Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Een paar keer per jaar komen ZZPers uit Amsterdam-Noord en omstreken in Noord bij elkaar voor een ongedwongen OpenCoffee. Om te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Kom dus langs voor deze eerste OpenCoffee van 2016 op vrijdag 15 januari om 10 uur in Lokaal Spaanders!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die bouwer of belastingadviseur tegen die je zocht, of start je de dag gewoon gezellig op, door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Ook is er gelegenheid je bedrijf te pitchen en is er een vrijblijvend marktplein van vraag en aanbod.

Welkom!
De Open Coffee is van 10 tot 11 uur, met vaak wat uitloop. Ben je nieuwsgierig? Of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen. Een filmpje met een impressie vind je hier: https://vimeo.com/102822304

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL wil ZZPers onderling verbinden en versterken en organiseert daarom regelmatig van alles van/voor ZZPers. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *