OpenCoffee in de meivakantie – hey, aren’t we all ZZP?

OpenCoffee in de meivakantie – hey, aren’t we all ZZP?

Het was weer een heel divers clubje dat bij elkaar kwam tijdens de opencoffee, gepland in de meivakantie. En het was weer inspirerend! Met ZZPers werkzaam in toerisme en dans, in projecten en administratie en in HR of makelaardij!

Ben je dus ZZPer in Amsterdam en omstreken? Vind je het leuk om een keer in Noord relaxed kennis te maken met collega-ZZPers of om gewoon een keer per maand bij te praten met collega’s over hoe het is om ondernemer te zijn? Kom ook een keer langs, elke keer is het weer leerzaam en leuk. En altijd goed om even bij te kletsen met collega-ondernemers, fijn om je netwerk uit te breiden!

Enne.. ja, ook wij vinden ZZPer maar een gek woord, maar gebruiken het graag alsĀ  geuzennaam. Want met ruim 1 miljoen ZZPers in Nederland (en dat aantal stijgt nog steeds) roepen we regelmatig uit: hey, aren’t we all ZZP:)?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *