Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 26 maart vanaf 9 uur

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 26 maart vanaf 9 uur

Startend of ervaren ZZPer in Noord en omstreken? Kom koffieleuten en netwerken bij de Open Coffee in de Pont!

Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Even ‘onder collega’s’, even bijpraten over je vak, het weekend of je opdrachtgever. Elke maand komen ZZPers uit Amsterdam-Noord en omstreken in Café de Pont bij elkaar voor een ongedwongen OpenCoffee. Om te horen wat iedereen doet en te kijken hoe je elkaar kunt versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om even collega’s te hebben en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Kom dus langs op donderdag 26 maart vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die bouwer, belastingadviseur of etikettenmaker tegen die je zocht, of start je de dag gewoon gezellig op, door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Ook is er gelegenheid je bedrijf te pitchen en is er een vrijblijvend marktplein van vraag en aanbod.

Welkom!
De Open Coffee is van 9 tot 10 uur, met vaak wat uitloop. Ben je nieuwsgierig? Of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen. Een filmpje met een impressie vind je hier.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL is een onderzoek naar het marktplein van de 21e Eeuw en brengt netwerken van ZZPers samen.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *