Kom koffieleuten op donderdag 19 februari om 9 uur bij de Pont!

Kom koffieleuten op donderdag 19 februari om 9 uur bij de Pont!

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 19 februari vanaf 9 uur

ZZPer in Noord? Kom koffieleuten en netwerken bij de Open Coffee in de Pont!

Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Elke maand komen ZZPers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar in Café de Pont voor een ongedwongen Open Coffee. Om van elkaar te horen wat ze doen en hoe ze elkaar kunnen versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om gewoon even collega’s te hebben, en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Kom dus langs op donderdag 19 februari vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die bouwer, belastingadviseur of etikettenmaker tegen die je zocht, of start je de dag gewoon gezellig op, door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseren we  een ronde tafel over …reizen!

Welkom!
De Open Coffee duurt van 9 tot 10 uur, de ronde tafel begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL is een onderzoek naar het marktplein van de 21e Eeuw en brengt netwerken van ZZPers samen. Meer info vind je hier en op Facebook. Een filmpje met een impressie vind je hier.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

2 Replies to “Kom koffieleuten op donderdag 19 februari om 9 uur bij de Pont!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *