Open Coffee op donderdag 9 oktober: het thema: 24/7!

Open Coffee op donderdag 9 oktober: het thema: 24/7!

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 9 oktober vanaf 9 uur

Voor alle ZZPers uit Noord en omstreken heeft Amsterdam Noord op elke tweede donderdag van de maand haar eigen Open Coffee. Om elkaar te inspireren, kennis te delen en op een spontane en ongedwongen manier je netwerk uit te breiden. Kom dus langs op donderdag 9 oktober vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die webbouwer, administrateur, of zakelijk partner tegen die je zocht, of start je de dag op een goede manier door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een rondetafel over 24/7: hoe hou je als ZZPer een goede balans tussen je bedrijf en je werk: wat doe je wel, wat doe je niet, en wat besteed je bijvoorbeeld uit?

Welkom!
De Open Coffee duurt van 9 tot 10 uur, de ronde tafel over 24/7 begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL is een onderzoek naar het marktplein van de 21e Eeuw en brengt netwerken van ZZPers samen. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook. Een filmpje met een impressie vind je hier

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *