Netwerken en verhalen in de Amsterdamse Van der Pek

Netwerken en verhalen in de Amsterdamse Van der Pek

Eerste Open Coffee Amsterdam Noord op vrijdag 13 december

Netwerken en verhalen in de Van der Pek

Amsterdam, 8 december 2013

Als voorschot op de drukke januari ‘netwerkmaand’ heeft Amsterdam Noord nu ook haar eigen Open Coffee. Voor alle ZZPers uit Noord en omstreken: om elkaar te inspireren, kennis te delen en op een spontane en ongedwongen manier je netwerk uit te breiden. De Open Coffee is  vrijblijvend: je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een ronde tafel over ‘verhalen vertellen’. En niet zomaar ‘verhalen’ maar zakelijke verhalen: verhalen over je bedrijf, je werk, én jezelf.

Welkom!
Op vrijdag 13 december ben je om 10 uur welkom in Boekhandel over het Water, van der Pekstraat 59. De Open Coffee duurt tot ongeveer 11 uur, de ronde tafel over ‘verhalen vertellen’ begint gelijk daarna. Te gast is Bob Duynstee, Bob werkt bij DuynsteePolak Communicatie en helpt grote bedrijven én ZZPers bij het vertellen van hun verhaal. Dus: ben je nieuwsgierig of jouw verhaal beter kan, wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL organiseert marktplaatsen van vraag en aanbod voor diensten en helpt een bedrijf te maken van je netwerk. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Meer info? Bel Nathalie van Loon: T 06 27123811

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *