WNKL: een shoppingguide!

WNKL: een shoppingguide!

WNKL: Marktplaats in de moderne kenniseconomie, agora van de 21e Eeuw!

WNKL is dé plek waar vraag en aanbod in de 21e Eeuw elkaar ontmoeten. Voor WNKLiers is het een gezellige plek om te zijn, een broodje te eten, koffie te drinken en eventueel kennis te maken met WNKLiers. Voor WNKLiers staan de deuren open en is het dé plek om gezien te worden, te werken en collega’s te hebben. WNKL zet professionals in de etalage en maakt innovatie en netwerken mogelijk door dwarsverbanden te faciliteren en organiseren.

‘Ooit al eens naast een … gezeten?’


WNKL is er voor iedereen: elke WNKLer vindt er alle mogelijke lokale diensten binnen handbereik. En  wie heeft er al wel eens naast een webbouwer gezeten? Of naast een loopbaancoach? Of misschien zelfs een verpleegkundige, kunstenaar of loodgieter? In WNKL is iedereen welkom en is op de menukaart gelijk duidelijk wat er die dag ‘te koop’ of ‘te geef’ is. Een workshop social media bijvoorbeeld. Of een inloopspreekuur klussen in huis. En lekkere broodjes natuurlijk. Allemaal, zoveel mogelijk, uit de buurt.

De WNKLier, of professional, vindt in WNKL een fijne plek om te werken, koffie te drinken, ervaringen te delen, collega’s te hebben én, bovenal, om gevonden te worden. WNKL zet professionals namelijk –liefst letterlijk- in de etalage. En of je nou bij een bedrijf werkt of juist je eigen bedrijf hebt: iedereen is welkom. Om met vakgenoten te praten of juist om andere professionals uit de buurt te ontmoeten. Om een laptop open te klappen of workshops te volgen of geven. En om klanten te ontvangen of ontmoeten natuurlijk.

Tijdens de pop-up WNKLs ontmoeten wijkeconomie en community elkaar en met workshops en MaRKTdagen worden dwarsverbanden tussen lokale ondernemers, professionals en burgers georganiseerd en sociale innovatie mogelijk gemaakt. WNKLs zijn de eerste plekken waar de wijkeconomie binnen de netwerksamenleving zichtbaar wordt; met WNKL krijgt het nieuwe (net)werken echt een gezicht!

Graag tot ziens in WNKL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *