WNKL: why?

WNKL: why?

WNKL: WHY?

Simon Sineks filmpje over het ‘why’ is bijna 500.000 keer bekeken. Waarom? Omdat het een heel belangrijke vraag is en hij waanzinnig goed uitlegt waarom dat zo is!

En waarom WNKL?

Omdat WNKL moderne marktplaatsen organiseert binnen onze kenniseconomie. Waar onze voorouders met hun zelfverbouwde aardappelen of ingevaren specerijen naar de markt gingen om deze te verkopen en nieuwtjes te horen, hebben we in deze tijd behoefte aan  WNKLs om kennis te delen en samen te werken.

Omdat WNKL (net)werken een gezicht geeft. Straks is een op de vijf werkenden zelfstandig professional. Wie zijn dat dan? Waar vind je hen? Op LinkedIn? Op Twitter? Ja, ook. Maar ook gewoon bij jou om de hoek; in WNKL.

En bovenal: omdat elke stad of buurt behoefte heeft aan verbinding en gezelligheid.

Daarom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *