Impressie (natste) Groenste Dag #3

Impressie (natste) Groenste Dag #3

Groenste Dag van Noord

Als een ding de derde Groenste Dag van Noord van zondag 6 oktober laat zien is dat groen leeft in Noord. Van historisch groen tot experimenten met een circulaire voedselketen: Noord heeft het. En ook al was het de Natte Groenste Dag ooit, toch gingen, ondanks het weer, mensen de straat op om bijvoorbeeld zwerfafval te rapen, meer te leren over duurzaam bouwen en bomen te planten.

Groenste kaart(en): publieksfavorieten in Noord
Amsterdammers werd gevraagd hun favoriete groenste plekken in Noord op te sturen. Uit de ruim 70 inzendingen zijn de meest bijzondere, mooiste en leukste foto’s gekozen voor de nieuwe groenste kaart van Noord: een overzicht van alle denkers en doeners in Noord en bovenal een serie ‘groetjes uit Noord’ met foto’s van de groenstrook in de Meeuwenlaan, de Schellingwouderscheg, een lepelaar in de Wijkergouw en de IJhallen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *