Op bezoek bij… #wethouder Marieke van Doorninck

Op bezoek bij… #wethouder Marieke van Doorninck

WNKL presenteerde de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord aan wethouder Marieke van Doorninck en allerlei inspirerende duurzame initiatieven uit Amsterdam. Nathalie van Loon en Natasha Hulst nemen de honneurs waar met een oproep aan de wethouder: stimuleer dat Amsterdam van onderop verduurzaamt: elk stadsdeel een eigen groene buurtsuper, elk stadsdeel een duurzame 100 en Groenste Dag. Van onderop. Zo bouwen we samen aan een nieuwe, coöperatieve, inclusieve en duurzame economie: Amsterdam als eerste donut-district van Nederland!

En doe je ook mee aan de Groenste Dag van Noord? Op 14 oktober is het tijd voor de tweede editie, in de tiende week van de Duurzaamheid, hoe leuk is dat! Het thema: #groendoen. Hou de site in de gaten voor meer info of meld je aan via info@wnkl.net.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *