30 november: Open Coffee in de Pont

30 november: Open Coffee in de Pont

Kom op 30 november netwerken in Café de Pont; schuif aan, maak kennis en ontmoet ondernemende Noorderlingen en collega’s! De Open Coffee is een laagdrempelig netwerkmoment; een paar keer per jaar komen ondernemende Amsterdammers uit Noord en omstreken bij elkaar voor ‘een bakkie met collega’s’. Het is een moment om te horen wat iedereen doet en om te kijken hoe je elkaar kunt versterken; om tips en kaartjes uit te wisselen en vooral om even met collega’s bij te praten bij het koffiezetapparaat. Aanmelden is niet nodig.

Thema: handjeklap met zzp’ers?
De Open Coffee staat in het teken van de feestdagen en start dit keer met een marktplein. Wat heb je nodig? Wil je iets onderzoeken, wil je groeien, samenwerken of opdrachten? Of heb je een mooi product of fijne do-goodie? Kom langs en deel het op het marktplein!

Welkom
De Open Coffee is van 9.30 tot 10.30 uur met om 9.45 een kort voorstelrondje en vaak wat uitloop tegen het eind. Ben je nieuwsgierig, of wil je gewoon een kop koffie drinken? Loop vooral even binnen. Een filmpje met een impressie ven een eerdere Open Coffee vind je hier.

Graag tot ziens bij de Open Coffee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *