10 juni: Groene Burenbieb op Pekmarkt

10 juni: Groene Burenbieb op Pekmarkt

Voor alle Amsterdammers in Noord: duurzame vaklui te ‘leen’
10 juni: Groene Burenbieb op Pekmarkt
Ondernemende Noorderlingen lanceren groene pop-up zzp-bibliotheek

De Groene Burenbieb is een bibliotheek van ondernemende buren én hun beroepen. Bij de Groene Burenbieb ‘leen’ je van hun kennis en ervaring. Over verbouwen bijvoorbeeld, over koken met kinderen, plastic recyclen, striptekenen en nog veel meer!

Buren met alle mogelijke beroepen zijn te leen en we besteden extra aandacht aan groen en duurzame oplossingen.  Op 10 juni is de Groene Burenbieb te gast op de Pekmarkt en ontmoet je een aantal duurzame initiatieven en ondernemers uit Amsterdam-Noord. Kom dus vooral even langs van 11-14 uur op de Pekmarkt.

Duurzame 100 van Amsterdam-Noord
De Groene Burenbieb is een initiatief van de Duurzame 100 van Amsterdam-Noord. De Duurzame 100 verenigt denkers, doeners en vele vrienden rond duurzaamheid en brengt de komend tijd 100 lokale initiatieven en beroepen in beeld die samenwerken aan duurzaamheid.

Fotoshoot
Ben je een duurzame ondernemer in Noord, of wil je duurzaam/duurzamer ondernemen? Kom langs! We organiseren een profi fotoshoot, hoe leuk is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *