Ivanhoe de eerste ZZPer? Tijd voor OpenCoffee: donderdag 24 september 2015!

Ivanhoe de eerste ZZPer? Tijd voor OpenCoffee: donderdag 24 september 2015!

Al plannen makend voor/door ZZPers raakten we ook in gesprek met dé dame die er haar proefschrift over schreef en tegenwoordig bij het ministerie onderzoek doet naar de sociaal-economische en maatschappelijke positie van ZZPers. En hoe leuk: -wij wisten het nog niet- de eerste ZZPer was een ‘freelancer’: een ‘vrije lansier’, iemand die zijn lans te huur aanbood aan de hoogste bieder. Een huurling dus!

Sja, huurlingen versus loonslaven: uit diezelfde onderzoeken blijkt gelukkig ook telkens weer: ZZPers voelen zich gelukkiger dan mensen in loondienst!

Toch een fijn berichtje zo op de maandagmorgen: hoog tijd ook voor een nieuwe open coffee om even bij te praten en nieuwe plannen te delen voor de tweede helft van 2015. Zet m in de agenda: donderdag 24 september 2015, 9 uur, Café de Pont!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *