Nieuwe stage mogelijkheden bij WNKL!

Nieuwe stage mogelijkheden bij WNKL!

WNKL werkt graag samen met jong talent en biedt voor het komend schooljaar dan ook weer diverse stage plekken aan voor zowel MBO als HBO studenten. Voor nu zoeken we een stagiair business development & social innovation op HBO niveau en een designer sociaal platform op MBO niveau om ons team te komen versterken. Lees vooral verder!

STAGE: Business development & social innovation (HBO)

Stichting WNKL is een start-up en zet ondernemerschap op de kaart. Met WNKL organiseren we een sociaal innovatieve ontmoetingsplek en slaan we een brug tussen bewoners, dwars door opleidingsniveaus en beroepen heen. Zo wordt de wijk niet alleen een stuk gezelliger maar krijgt ook lokaal ondernemerschap meer kans.

Het online-platform is vol in ontwikkeling en eind 2015 wordt deze met een bruisende crowdfunding-campagne gelanceerd. Voor de uitrol van deze projecten is WNKL op zoek naar een enthousiaste stagiair:

Ben jij iemand:

 • Met een relevante HBO-opleiding (o.a. Culturele Maatschappelijk Vorming, Economie, Marketing, Media Informatie en Communicatie, (Urban) management)
 • met een oplossingsgerichte en pro-actieve houding
 • met zowel een creatieve als zakelijke kijk op mogelijkheden op organisatorisch niveau
 • die graag projectmatig wilt werken en zijn eigen werk goed weet te organiseren
 • die zowel online als offline doelgroepen weet te bereiken en te activeren.

Wat ga je doen?

In overleg bekijken we je takenpakket rond de uitrol van de projecten. Het gaat om het ontwikkelen en vormgeven van relevante activiteiten en diensten en de communicatie daaromheen. Met ruimte voor het ontwikkelen van een eigen businesscase en vernieuwende acties en/of projecten.

Wij bieden:

 • Begeleiding bij de uitvoering van de taken
 • de kans om mee te lopen in een frisse organisatie in ontwikkeling
 • ruimte voor eigen initiatief
 • een zeer divers netwerk in Amsterdam
 • de mogelijkheid de grootte van de stage (vooraf) in overleg vast te stellen.

Wij bieden je een aantrekkelijke en creatieve leerwerkomgeving voor min. 4 maanden tot max. 6 maanden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de inhoud van de stageopdracht wordt in overleg nader bepaald.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt bellen met Nathalie van Loon (0627123811) of mailen naar info@wnkl.net

office girl jaren 20

STAGE: Designer sociaal platform (online en offline) (MBO)

Stichting WNKL is een start-up en zet ondernemerschap op de kaart. Met WNKL organiseren we een sociaal innovatieve ontmoetingsplek en slaan we een brug tussen bewoners, dwars door opleidingsniveaus en beroepen heen. Zo wordt de wijk niet alleen een stuk gezelliger maar krijgt ook lokaal ondernemerschap meer kans.

Het online-platform is vol in ontwikkeling en eind 2015 wordt deze met een bruisende crowdfunding-campagne gelanceerd. Voor de uitrol van deze projecten is WNKL op zoek naar een enthousiaste stagiair:

Ben jij iemand:

 • Met een relevante MBO-opleiding (o.a. media en vormgeving, economie, marketing)
 • met een creatieve en doeners-mentaliteit
 • die houdt van aanpakken
 • graag projectmatig wil werken
 • met kennis van vormgeving en digitaal vaardig is

Wat ga je doen?

In overleg bekijken we je takenpakket rond de uitrol van de projecten. Het gaat om het ontwikkelen en vormgeven van relevante activiteiten en diensten en de communicatie daaromheen.

Wij bieden:

 • Begeleiding bij de uitvoering van de taken
 • de kans om mee te lopen in een groeiende organisatie
 • ruimte voor eigen inbreng
 • de mogelijkheid de grootte van de stage (vooraf) in overleg vast te stellen.

Wij bieden je een aantrekkelijke en creatieve leerwerkomgeving voor min. 4 maanden tot max. 6 maanden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en de inhoud van de stageopdracht wordt in overleg nader bepaald.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt bellen met Nathalie van Loon (06-27123811) of mailen naar info@wnkl.net

drukkerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *