Open Coffee op donderdag 15 januari om 9 uur

Open Coffee op donderdag 15 januari om 9 uur

Open Coffee Amsterdam Noord op donderdag 15 januari vanaf 9 uur

Netwerken in de Pont

Koffie drinken en netwerken; hoe makkelijk kan het zijn? Elke maand komen ZZPers uit Amsterdam-Noord en omstreken bij elkaar in Café de Pont voor een ongedwongen Open Coffee. Om van elkaar te horen wat ze doen en hoe ze elkaar kunnen versterken. Om tips en kaartjes uit te wisselen. Maar vooral om gewoon even collega’s te hebben, en bij te praten bij het koffiezetapparaat! Kom dus langs op donderdag 15 januari vanaf 9 uur in Café de Pont!

De Open Coffee is vrijblijvend; je hoeft je niet aan te melden, er is geen programma en er zijn geen kosten (behalve je eigen drankje). Misschien kom je zo die webbouwer, administrateur, of zakelijk partner tegen die je zocht, of start je de dag op een goede manier door met collega ondernemers van gedachten te wisselen. Aansluitend aan de Open Coffee organiseert Stichting WNKL een ronde tafel over –hoe kan het ook anders – goede voornemens. Hoe ga je het komend jaar waarmaken wat je van plan bent als ZZPer. Ofwel: een jaarplan voor ZZPers?

Welkom!
De Open Coffee duurt van 9 tot 10 uur, de ronde tafel begint gelijk daarna. Dus: ben je nieuwsgierig? Wil je meedenken of gewoon een kop koffie drinken? Loop dan vooral even binnen.

De Open Coffee Amsterdam Noord is een initiatief van Stichting WNKL. WNKL is een onderzoek naar het marktplein van de 21e Eeuw en brengt netwerken van ZZPers samen. Meer info vind je op www.wnkl.net en op Facebook. Een filmpje met een impressie vind je hier: http://vimeo.com/102822304

Volgend event: BouwWNKL op 21 januari
Op 21 januari organiseert WNKL een BouwWNKL in de Amsterdamse Bouwmaat, geinspireerd door de netwerken in de Amsterdamse bouwwereld. Voor iedereen die wil bouwen; aan zijn of haar CV, carrière en netwerk, voor je visitekaartje, website en administratie. En je huis natuurlijk! Er komen leuke en interessante designers, websitebouwers, media-adviseurs, fotografen en anderen die een sneak-preview geven van hun diensten. Mis hem dus niet!

En voor nu: graag tot ziens bij de Open Coffee!

2 Replies to “Open Coffee op donderdag 15 januari om 9 uur”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *