Genieten op WNKL #2!

Genieten op WNKL #2!

Een zelfgedraaid lekker worstje, languit in de stoel voor een voetmassage, met alle kinderen in de buurt dadelbonbons maken en daarna samen afwassen, alles over bijen, Lindy Hop dansen, leuke tassen, een schrijfcurcus, knutselspullen voor als het koud wordt, coaching, fijn bijkletsen met de buren op een bankje en nog heel veel meer was er te doen op de tweede editie van WNKL op het Zonneplein.

Denk je nou: ‘he wat jammer ik heb het gemist!’ Niet erg! De volgende WNKL is al weer op zaterdag 27 september. Op het Zonneplein natuurlijk.

WNKL is de eerste openlucht supermarkt van diensten. Ben je een knappe loodgieter, kok, tuinier, belastingexpert, yogaleraar,….. en wil je op 27 september ook je diensten aanbieden? Dat kan. Kijk hier voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *