Weer lekker thuis en naar de openlucht supermarkt voor …dansles!

Weer lekker thuis en naar de openlucht supermarkt voor …dansles!

Op zondag 24 augustus van 14.00-17.00 uur is de tweede editie van het spiksplinternieuwe WNKL festival, de maandelijkse openlucht supermarkt voor diensten op het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan waar vraag en aanbod op een leuke manier bij elkaar wordt gebracht. Ondernemers gooien hun deuren open, er is lekker lokaal eten en drinken, een gezellig terras en vooral van alles wat je leven makkelijker maakt. Een plek dicht bij huis om je lokale kapper, MKB coach, social media adviseur, dansleraar, groenten en fruit of privé masseur te vinden.

Iedereen is weer terug van vakantie, dus deze editie van WNKL staat in het teken van ‘weer thuis’. Lekker nazomeren op het Zonneplein op het WNKL festival, het marktplein van de 21ste eeuw met allerhande diensten. Op WNKL ontmoet je lokale ondernemers die je verrassen met proeverijen, workshops, advies en nog veel meer! Want eerst zien en dan geloven voor je de koop sluit. Logisch toch?

Supermarkt van diensten
Uitgerust van de vakantie is het tijd om nou eindelijk eens die lang gekoesterde hobby op te pakken. Wordt het bijen houden of knutselen? Maak dan eerst kennis met een echte Amsterdamse imker of met de rondreizende creatiefmarkt van Afra. Met de frisse voeten van een bezoek aan voetreflexmasseur Marjon kunnen de voetjes van de vloer met de swingende Lindy Hop danslessen van Ellen. Illustrator Erik maakt mooie profieltekeningen voor je (zakelijke) Facebookpagina. En voordat je weer naar huis gaat bestel je bij Hylke de Beebox met kakelverse en lokale producten rechtstreeks van de boer bij jou aan huis bezorgd. Als ondernemer of ZZP-er ben je overigens ook welkom om je diensten of producten op WNKL te tonen. De markt is groeiende!

De Theaterstraat veilingmeesters brengen vraag en aanbod bij elkaar. Toch nog een beetje heimwee naar de vakantie? Op het plein kun je ook prima relaxen terwijl de kids een zandkasteel schilderen. Ook is de XXL Bellenblaas en gratis bellenblaastap weer van de partij. En voor wie nog lang niet naar huis wil staat de do-it-your-self BBQ klaar om je eigen hamburgers op te grillen. En – vooruit waarom ook niet – ook een voor die aardige buurman.photo_124photo_137(1)photo_80(1)

fotografie: Ronald van Beek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *